Weekend i Århus december 2018 med Annette og Jan

 
  Workshop     Booking     Sted  
 
15. - 16. december 2018
med Annette og Jan

5Rhythms® Weekend workshop
BEVÆGELSENS MAGI

Mellem terapi, meditation, kropsarbejde og nondualitet

De 5Rytmer er ikke terapi men kan ha` terapeutisk effekt.Det er ikke meditation, men har meditativ virkning, er ikke hvile, men skaber ro, er ikke kropsarbejde men styrker og frigør, er ikke healing men heler.

Se og blive set - bevidstgørelse og forvandling
De 5Rytmer Flydende, Staccato, Kaos, Lyrisk, Stilhed er rammen for meditativ bevægelse, kreativ udfoldelse og rituel udtryk. Kroppe skaber levende skulpturer og billeder i en rituel ramme. Kurset er en invitation til at åbne for de historier, som vores krop længes efter at fortælle, vise og forvandle.

De 5Rytmer er en slags meditation hvor jeget og personligheden inviteres til at slippe sit greb i vores væsen
At glemme sig selv for en stund og føle friheden for den evigt selvoptagede ide om proces og udvikling. Være åben for at opleve den sitrende fornemmelse af selve livets pulseren i kroppen. At skifte fokus fra hvad er meningen til hvordan opleves det? Et paradoks hvor søgen og identifikation med proces er en direkte hindring i at opleve det fuldkomne i øjeblikket. Hvor øjeblikkets helhed gemmes bag et slør af ideer om at noget skal gøres, forløses, heales, forvandles, bearbejdes.


www.facebook.com/events/2696075493951949/

   
Dato: 15. - 16. dec. 2018
Lør. kl.11 – 18 &
søn. kl.11 - 17

Sted: Antroposofisk Hus, Højbjerg torv Rosenvangs Allé 251 - Højbjerg, Århus

Pris: 1350 kr.
(hvis betalt inden 1. dec. 1200 kr.)

Forudsætning: Anbefalet at man har fået undervisning af en certificeret 5Rytmelærer og deltaget i mindst 3 af vores wavesaftner.

Workshoppen tæller med som den
krævede worshop til optagelse på 5Rhythms Teachers Training eller de dybere 5Rhythms workshops som Heartbeat, Cycles, God, Sex & the Body & Mirrors

Tilmelding: 
Annette Uhlemann: annette@uhlemann.dk 

Har du spørgsmål:
Annette 31 23 93 13
Jan +45 31 23 93 13


Undervisere:
Annette Uhlemann og Jan Redsted har været par i 30 år, er uddannede 5Rhythms Teachers hos Gabrielle Roth i USA 2005. De underviser begge internationalt i de 5Rytmer og har mange års erfaring med bl.a. kræft-området i rehabilitering, forskning og terapeutisk arbejde.


Back to Frontpage


 

   
 
Antroprosofisk Hus i Århus
Rosenvangs Allé 251 - Højbjerg, Århus
Højbjerg Torv

Find vej: Antroposofisk hus