Heartbeat i Århus december 2019 med Annette og Jan

 
  Workshop     Booking     Sted  
 
Århus 14.-15. december 2019

5Rhythms® HEARTBEAT
med Annette assisteret af Jan Redsted

KÆRLIGHEDENS PULS I LYS OG SKYGGE
I mørket er lyset. I denne juletid, hvor lyset fødes, vil vi danse ind og ud, op og ned indtil der er ikke andet tilbage end åndedrag. Kurset er en invitation til at udforske og bevidstgøre vores instinktive livskraft og glæde, en invitation til bevægelse, udvekslinger og refleksion.

Gabrielles Heartbeatmap er meditativ bevægelse af de fem essens følelser: Angst, vrede, sorg, glæde og medfølelse.

Angst vækker årvågenhed, vrede beskytter integritet, sorg renser og forløser, glæde forbinder os og medfølelse manifesterer ånd. I fælleskab vil vi udforske vores følelser, lege og bevæge hinanden. Om det er det sårede barn, en rasende dæmon eller et gammelt spøgelse lammet af sorg - det handler om energi i bevægelse mere end om indholdet i vores historie.

Følelser og emotioner er fysiske manifestationer af energi som forener krop og sind. Når følelser kan strømme frit, dynamisk og spontant ligesom blod cirkulerer i kroppen er de ren livsenergi som instinktivt sikrer vores vitalitet og overlevelse.


www.facebook.com/events/2696075493951949/

   
Dato: 14. - 15. dec. 2019
Lør. kl.11 – 18 &
søn. kl.11 - 17

Sted: Antroposofisk Hus, Højbjerg torv Rosenvangs Allé 251 - Højbjerg, Århus

Pris: 1500 kr.
(hvis betalt inden 1. dec. 1200 kr.)

Forudsætning: Anbefalet at man har fået undervisning af en certificeret 5Rytmelærer og deltaget i mindst 3 af vores wavesaftner.

Workshoppen tæller med som den
krævede worshop til optagelse på 5Rhythms Teachers Training eller de dybere 5Rhythms workshops som Cycles, Naked Soul & Mirrors

Tilmelding: 
Annette Uhlemann: annette@uhlemann.dk 

Har du spørgsmål:
Annette 31 23 93 13
Jan +45 31 23 93 13


Undervisere:
Annette Uhlemann og Jan Redsted har været par i 30 år, er uddannede 5Rhythms Teachers hos Gabrielle Roth i USA 2005. De underviser begge internationalt i de 5Rytmer og har mange års erfaring med bl.a. kræft-området i rehabilitering, forskning og terapeutisk arbejde.


Back to Frontpage


 

   
 
Antroprosofisk Hus i Århus
Rosenvangs Allé 251 - Højbjerg, Århus
Højbjerg Torv

Find vej: Antroposofisk hus
 
 

"Love is emotional energy flowing rightly. It is the full rate of emotions expressed appropriately, in the moment, honestly, directly. Love is essentially the primal energy of all our emotions flowing, of really feeling and responding moment by moment, situation by situation."
GABRIELLE ROTH