De 5Rytmer i Århus, Vejle, København & Hvidbjerg

 
                 
 

 
Jan Redsted

Jeg har gennemført Gabrielle Roth 5Rhythms Teacher Training i USA i 2004 - 2005 og har siden undervist i de 5rytmer. De 5 rytmer er i tidens løb begyndt at fylde hele mit liv. Jeg underviser ugentlige waves-aftner i Århus og Vejle og er arrangør af Internationale 5rhythms workshops hvor vi inviterer 5Rhythms teachers der underviser på Cycles og Mirrors niveau.

Siden 2016 har jeg assisteret Jonathan Horan og undervist på Mirrors- og Naked Soul workshops

Sidder i bestyrelsen for 5Rhythms Reach Out www.5RRO.org

Member of "5Rhythms Teachers Association"


Jeg er gift med Annette Uhlemann som også er 5rytmelærer og vi har sammen og hver for sig undervist i de 5Rytmer i forskellige sammenhænge og forskellige grupper som fx. Offentlige- og private ledere, sindslidende og nogle gange i et samarbejde med underviserne på terapeutiske uddannelser og forløb.

Dans og bevægelse med de 5Rytmer har de seneste år fundet vej til sundhedsvæsenet , dels i forbindelse med rehabilitering af kræftpatienter, men også som et tilbud til sundhedspersonalet. Annette og jeg har deltaget i 2 forskningsprojekter  med 5Rytmers indflydelse på kræft, arrangeret af Enhed for sundhedstjenesteforskning i Vejle.

 

   


Min baggrund!
J
eg har deltaget i en hel del workshops, kurser og uddannelser især omkring Psyko- og krops- terapeutiske emner (Bioenergetik, Massage, Psykoterapi, Systemisk terapi & SE) Jeg har tidligere arbejdet i det offentlige både som psykoterapeut og konsulent med især domsanbragte og unge i uddannelsessystemet med svære psykiske og sociale problemer. Har desuden fungeret som freelance terapeut og konsulent for kommuner og uddannelsesinstitutioner i forbindelse med Psykisk syge & udviklingshæmmede i egen bolig der var på kant med loven, ofte seksuelt afvigende, voldelige eller pyromaner!

Jeg har diplom i Psykiatri fra UCSyd

Tidligere var jeg i en del år på institutionen Brejning . Bl.a leder for et beskyttet værksted, støttepædagog for meget vanskellige og voldelige udviklingshæmmede eller psykotiske og som konsulent for kommuner med problematiske og kriminelle mennesker der ikke passede ind i hverken det pædagogiske eller det psykiatriske system!

Mine lærere
Jeg har været så priviligeret at møde og studere hos nogle banebrydende mennesker og jeg vil gerne nævne nogle af de lærere jeg har mødt og lært af, der for mig har betydet kvantespring i min forståelse af livet.

Poul Nissen Fil. Dr. lektor, autoriseret psykolog og specialist- og supervisorgodkendelse i klinisk psykologi og psykoterapi. Hvis supervision og workshops igennem 90'erne gav mig indsigt i terapeutisk udviklingsarbejde med svære problemstillinger. Poul Nissen har skrevet over 20 bøger og er ophavsmand til Involverings pædagogiken.
  
Gabrielle Roth Forfatter og grundlægger af 5Rhythms. De utallige møder med Gabrielle ændrede mit liv og jeg er hende evigt taknemmelig!
  
Mary O'Malley. Er nok mest kendt for bogen "Afhængighed" som bl.a. er anbefalet af Eckhard Tolle. Jeg var så heldig at tilbringe en hel del tid med hende kun sammen med 6 andre. Hun er en af de få hvor jeg uden tøven ville sige at hun er oplyst og hendes visdom omkring vores afhængighed og udmattende vaner og mønstre skabte en dyb ro og accept af min egen hjælpeløshed overfor mine mønstre og afhængigheder!

Victor Sanzhez om Shamanisme
Victor er nok est kendt for sin bestseller bog
The Teachings of Don Carlos
Jeg havde en meget intense periode med Victor hvor han boede hos os og jeg tror aldrig jeg har lært så meget om naturfolks traditioner som i disse uger

Henry Labocahn (Bush Cree Elder)
Henry om Native Americans og the elders tradition
Henry var i Danmark nogel gange og jeg føler en dyb taknemlighed over hans visdom.

Rita Makkannaw
(White Eagle woman) www.oldknowledge.com

Tony Parsons
Det mest banebrydende budskab i moderne tid. Var så heldig at tilbringe noget tid med Tony og siden har min opfattelse af de grundlæggende paradigmer omkring videnskab, meditation, terapi og identitet ændret sig drastisk
Om Nondualitet https://www.theopensecret.com/


 

     
Ring eller skriv

Jan Redsted
Fædrift 23
7080 Børkop

Tlf: +45 29 62 29 76

jan@redsted.dk

-----------------------------------------------------------

Du kan også finde mig på Facebook:

http://en-gb.facebook.com/people/Jan-Redsted/1062440780

 Se evt mere: WWW.UHLEMANN.DK