5 Rhythms Gabrielle Roth
Workshops lørdage i Hvidbjerg
 

 
  Workshop     Booking     Sted  
 
1. halvår 2020
Workshop lørdage i Hvidbjerg

INSPIRATION - REFLEKSION - TRANSFORMATION

Enten som enkeltstående workshops eller som sammenhængende forløb.

18. januar FLOWING
(The power of Being - Free the Body)

Feminin energi og evnen til at nære sig selv. Være sand mod sin energi og lytte til egne behov. Blødgøre sin energi og hele sit væsen, “ikke dømme”, at lytte til intuition, krop og indre visdom & skabe flow i livet. Overvejer du at deltage kunne du med fordel reflektere over spørgsmål som: Hvad nærer dig? Hvis kroppen havde sin egen stemme og kunne fortælle dig hvad der skulle lyttes mere til, hvad ville det så være? Er der områder i krop og sind der kunne blødgøres? Hvad er dit forhold til moderjord? Hvad er flow? Hvad er feminin energi?


22. februar STACCATO
(The power of Loving - Express the Heart)

Vi frygter ikke vores problemer men vores styrke.
Maskulin energi og mod til at følge og udtrykke sit hjerte, og tillade power. At kunne sige ja til det der skal siges ja til og sige nej til det der skal siges nej til. At kommunikere dette på en måde så ingen er i tvivl. Det er den del af os, der står op for hvad og hvem vi elsker. Staccato beskytter og er den kompromisløse lærer af grænser der ikke frygter hjertets klare udtryk.
Overvejer du at deltage kunne du med fordel reflektere over spørgsmål som: Hvad er mod? Hvad er power? Hvad er holdt tilbage eller undertrykt? Er der områder i krop og sind der kunne styrkes? Hvad er maskulin energi? Er der områder i dit liv der venter på at blive realiseret? Planer, ambitioner og handlinger der ikke skal holdes tilbage længere?


28. marts CHAOS
(The power of Knowing - Empty the Mind)
Kontrol eller tillid, kreativitet & spontanitet. Evnen til at gi slip. Frigør fra alle ideer om hvem eller hvad vi er. En reel oplevelse af at være total, fri, intuitiv og kreativ. Indgangen til sjælen. At være åben for det ukendte og ikke frygte hvad der er på den anden side. Katartisk energi. Mange af os prøver at kontrollere og gøre vores dagligdag forudsigelig, men selve livets natur er kaotisk og uforudsigeligt. Overvejer du at deltage kunne du med fordel reflektere over spørgsmål som: Hvis kontrol, angst for konsekvenser og hæmninger blev forvandlet til tillid hvad ville så leves, gøres eller prøves? Hvad er dit forhold til hengivelse, ekstase og spontanitet? Hvad er kreativitet? Hvad i kroppen kan løsnes og frigøres. Hvad vil det sige at være fri?


25. april LYRICAL
(The power of Seeing - Awaken the Soul)
Blive bevæget, blive danset! Frigøre danseren & den utæmmende kreative sjæl! Den fysiske, følelsesmæssige og åndelige genfødsel. Hvordan vi kan bryde ud af destruktive mønstre, forvandle vanens energispild til vågen bevidst nærvær. Hvis du overvejer at deltage i denne workshop kunne du med fordel reflektere over: Hvem og hvad ville du være hvis intet stod i vejen? Hvad er sjæl?


16. maj STILLNESS
(The power of Healing - Embody Spirit)
Stilhed bevæger sig. Bevidsthed og opmærksomhed - Heling og spiritualitet. Bevægelser og skulpturer fra fortiden, nutiden og fremtiden, former den magiske dans. At bevæge sig i stillhed og være i bevægelse sikrer rodfæstelse af ​​vores krops livsoplevelser og sande visdom.
Hver gang vi danser i Stillness, forbinder vi os med det universelle og praktiserer kunsten at fuldende og afslutte. Bevidste ​​slutninger betyder at tage ansvar for hele rejsen og integrer visdom fra vores erfaring, så vi kan begynde den næste Wave uden at bære fortiden med os. Hvis du overvejer at deltage i denne workshop kunne du med fordel reflektere over: Hvad er rum, stilhed, ånd & healing egentlig?


 

   
Workshops i Hvidbjerg

ALLE WORKSHOPS OG ÅBNE ARRANGEMENter MED ANNETTE OG JAN ER UDSAT PGA. CORONA SITUATIONEN

Enten som enkeltstående workshops
eller som forløb.

Datoer

 • Lørd. d. 18. januar: FLOWING
   
 • Lørd. 22. februar STACCATO
   
 • Lørd. d. 28. marts CHAOS
   
 • Lørd. d. 25. april: LYRICAL
   
 • Lørd. d. 16. maj STILLNESS

Hver workshop er en helhed i sig selv og arbejder dybere med hver af de 5Rytmers unikke aspekter.

Tider: Alle workshops, lørdage, kl. 11 - 18

Sted:
Dansesalen i Hvidbjerg, Fædrift 23, 7080 Børkop

Forudsætning: Kurset inviterer til fordybelse. Anbefalet min. 9 wavestimer ved en certificeret 5Rytmelærer og villighed til udforskning.

Workshoppen tæller med som de krævede Waves worshop til optagelse på 5Rhythms Teachers Training eller de dybere 5Rhythms workshops som Cycles & Mirrors

Pris
Pr. dagsworkshop: 650 kr. -

Waves fredag aften dagen før i Vejle er inkluderet i prisen

Tilmelding:
Annette Uhlemann
annette@uhlemann.dk 
Phone +45 31 23 93 13


Annette Uhlemann
& Jan Redsted

Har været par i 30 år, er begge
uddannede 5Rhythms Teachers hos Gabrielle Roth i USA 2005. De underviser internationalt i de 5Rytmer og har mange års erfaring med bl.a. kræft og bevægelse, rehabilitering, forskning i sygdom og bevægelse, rituel teater og terapeutisk arbejde.

Back to Frontpage

 

 

   
 
Dansesalen i Hvidbjerg
Fædrift 23, 7080 Børkop

http://maps.google.com/
 


Overnatning i Hvidbjerg

BB
Bed & Breakfast ca 15 min gagn fra Salen

http://www.fredericiabedbreakfast.dk/indexeng.html